"true love does not come by finding the perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly"
Custom Search

Saturday, November 7, 2009

nafsu

Dalam diam, aku masih juga melakukan aktiviti-aktiviti yang menjurus kepada perihal gay..

Aku masih lagi mengharap cinta dari insan bergelar lelaki. Sekali sekala aku masih lagi mencari lelaki di luar sana untuk memberikan aku cinta.. Aku masih juga menonton dan mendownload cerita-cerita gay.

Tidak tahu apa yang akan jadi terhadap diri ku... Ingin ku berubah, tapi hakikatnya aku tetap melakukan aktiviti-aktiviti yang membawaku semakin dekat kepada dunia gay.

Syukurlah sampai sekarang aku masih selamat dan terlepas dari melakukan apa-apa yang mungkin melampaui batas. Tapi satu hari nanti aku tidak tahu..

Aku tidak tahu sejauh mana aku dapat mengawal nafsu ku.. Dilemaku masih lagi menghantui ku..

16 comments:

Chipmunks said...

salam...aku pun fhm situasi kau..cabaran untuk ko berubah memang besar..ini lah yg dinama kan jihad..kuatkan diri dan tabahkan hati..byk kan beristifar bila hendak terjerumus..semoga Tuhan membantu mu..

beficus said...

okay la ko masih terselamat dr xtvt yg berat2... aku pon cam tu gak cuba untok keluar dr dunia ni...tapi cam tu ah, sehari dua dapat la wat xlayan tapi bila borin aku bukak gak g4m, ngan mende2 laen. betol memang susah nak hadapi mende nih, cabaran banyak sngat, takkan nk dok umah je giler mau nyer, bila kuar tgk jtan hensem smpai nk tdo teringat2.. ermm apa lg di bilik air gak kesudahannya. entah la aku pon sama cam ko. aku penah gak cr kwn plu yg aku niatkn utk nk kwn2 jew bkn sek. tujuan aku nak share problem/cerita ke hapa ke tp diorg ni buat aku nyampah plak sbb bila lama da kenal cakap pon tak nak kalah, ngaku ade kwn artis la, bf nk bwk gi KL la, last2 nk pinjam keta n guna internet aku gak..tu la yg aku meluat! last2 aku sesorg cam nih je, lg tenag/aman hidop aku. pesan aku la kn,xyah cr kwn plu sebab mereka hanya bawak kita kearah dosa je, biar pendam je la dalam hati biar dia meletop je la kat dalam! Dan jgn sesekali share pekara ni pada sesape pon yg diri kita plu. Biar kita dan tuhan je tau.

Farrel Fortunatus said...

jangan takut, kamu tidak sendirian... jadilah gay dan banggalah menjadi diri kamu sendiri.

Fauzzan Helmy Anuar said...

Danny
Mie akui
Bukan senang sebenarnya untuk berubah
Mie dalam proses nak berubah
Menjadi seseorang yang lebih baik
But
Juz believe in ur ownself
Juz push urself harder
N dont give up
Tu aje
Yang penting kita usaha
Ikuti dengan tawakal
Am I rite?

Cheer up la
Dont blame urself
Kita pun tak nak diri kita dilahirkan sebegini rupa
Ok Danny
Good luck
=)

Pencinta Lelaki said...

salam.

seperti menghisap rokok dan penagihan dadah ...

jangan mulakan 'langkah pertama' untuk melakukan hubungan sejenis.

sekali anda telah mencuba, sukar untuk menghentikannya.

Syarafie said...
This comment has been removed by the author.
cik zatil said...

xcidently step into ur blog..

i did't know u much, but i pray for
ur life..be strong!!!

tuhan maha pengasih&penyayang..

til den, take care bro...

Anonymous said...

we r alike n i face the same situation just like urs...we really do wanna change, but we got insufficient guidance n support in whatever form from whatever resources...even the best friends started to give a different look right after the moment u come out to them...

p/s God created us with different capability of overcoming the 'dugaan' He gave...so to make it simple, we r strong enough to face this kind of test...just dont give up on Him (this is for myself too)...

-the wanderer-

Anonymous said...

eh sama arh. aku pon nak benti bro, tapi payah giler, dua tiga hari ada ja si hitam berekor tu nak hasot. tapi apapon, i wish u goodluck. all the best bro, doakan aku gak hehe :p

Anonymous said...

well,model2 tu muke hensem tapi bajet perangai mcm ape ntah lagi... anyway, u`re not alone, and aku nak wish goodluck kay.

Anonymous said...

erk! ade gak org yg kasi tau secret kat blog tapi takpa la,aku bagi sedikit sebanyak petua kat ko kekekeke(teruja aku nak bagi petua kat owang)...

mmm ko kalo nak berhenti,ko buang gambaq2 model spenda ko minat tu... kalo tak,nanti ko terus ada perasaan ghairah terhadap laki...

dan kalo ada org suroh dok buat pape mcm dok promote laman web gay tu,ko jgn hirau...

sorry kalo menyampuk atau ko takleh terime comment aku...

.:Pengembala Kambeng:.

Mr. tercabut said...

ini antara ujian dari Maha Esa... Semua kat sini dah bagi nasihat... Mr. T cume insan biasa yg cepat simpati kepada seseorang...

Walau apa pun terjadi... Mr. T akan tidak putus bersolat, berdoa dan mengambil air sembahyang jika sesuatu berlaku pada diri ini...

Mr. T doakan dpt ditempuhi dgn tabah...

azusa254 said...

salam,Heylo org disana!first time baca u punye blog....cool

mcmnila...bkn nk bersikap kejam kat cnie...
cume Allah telah menciptakan perempuan untuk lelaki....
bkn lelaki untuk lelaki....
i pham masalah u...
stiap manusia ada masalah...
tapi masalah yg dtg tu dtgnya dari Allah...
xkn nk biarkn diri terjerumus dgn perkara yg dilarang oleh Allah sdgkn yg memberi ujian itu adalah Allah....
jgnlah mengalah...bwak2kan istighfar...
xelok jd gay atau lesbian...
Nabi xmengaku umat....
Allah murka...

sorila klu apa yg saya ckap nie mcm terlampau kejam....
saya jnis yg berterus terang...
saya pun xadala baek mana...
mungkin lg jhat kot....
tp saya nasihatkn awk bermaksud saya nasihatkn diri sendiri juga...
maafla...harap2 awk dapat pikir apa yg awk dapat klu awk buat ssuatu yg buleh buatkn awk menyesal di akhirat kelak

mungkin dekat dunia awk berpuas ati menjadi seorang gay....
tp di akhirat kelak mungkin awk akn menyesal...
sori...k,chiao.salam

anuarkhai89 said...

It is easier said than done...it is true!!!!And I'm always ask for His guidance....Sesungguhnya....Tuhan itu Maha Penyayang...x akan sesekali menguji hamba-Nya apa yang mereka x mampu....

AkU said...

hmmmm..b brave man!!
tc ya..

Anonymous said...

salam shah,

setiap manusia akan di uji dan ujian itu adalah kehendak Nya. Oleh itu saya rasa shah mampu memandangkan shah cuma keliru jangan biarkan hati menguasai akal tapi biarlah akal dan hati bersatu....

ok...selamat n take care.