"true love does not come by finding the perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly"
Custom Search

Monday, March 9, 2009

video

seseorng tlah dtng melawat blog aku.. meninggalkan komen.. dan meminta tlong aku buat sesuatu..!

aku tidak thu sama ada aku prlu tolong atau tidak, ttp dia tlh menjangkakan yg aku pasti akan mnolong dia... hurmmm.. aku tidak tahu..
tp aku rskan itu satu pujian utk dri aku.. mungkin krna aku baik hati.. hehehehe!

mna ada orng baik mgaku diri baik hati.. heheehehe!

orng ini mnjlankan pniagaan mjual cd2 filem2 n crita2 bersiri yg btemakan gay.. dia minta ptolongan aku agar mempromotekan website perniagaan dia di dlm blog aku...!!!

hurm.. aku xpasti, tp rsnya biarlah aku tlong yg mn tmampu..!

aku suka layout blog dia tutamnya colour dia... cantik dan soothing...! ni link dia.

tp mungkin aku tidak akan mmerlukan pkhidmatan dia, krana aku sndiri reti nak download2 movie nie.. tp klo tv series tu mungkin jugak..!! sbb klo download sndiri, lama nak tunggu...!

11 comments:

adam said...

sebagai sahabat fikirlah yang terbaik sdr shah...

shah said...

aku xpaham la dam..!!

jelaskan la lagi..!!

klo ko ingin mnasihati aku, biarla bagi aku paham..!!

aku xkisah, aku trima pandagan smua orng..!

adam said...

ermmm.. maksudnya shah, pilihan ditangan ko. ikut kan hukum akal mungkin ko ok je... tpi hukum tuhan shah.. maaf ya shah. sekadar pandangan seorang sahabat..

shah said...

mcm yg aku ckp sblm nie, betul aku xkisah spa2 pn bg pendapat.. aku trima smuanya.. ia buat aku lebih bfikir..

apa yg ko ckp mmng betul.. aku mmng xble nafikan..

apa nk jd dgn aku, aku pn xtau la..

tq adam.. beruntung ada shabat sprt ko..!!

adam said...

its ok shah.. aku pun syg kt sahabat2 aku.. anyway salam sahabat.. fikirlah yg terbaik..

shah said...

doakanlah aku..!

Anonymous said...

saya menyibuk lagi

Syah,
Hukum Tuhan tak mampu kita nak ubah
walau perit n sukar
itu lah hakikat

~cikmuslimah~

shah said...

apa kesudahannya diri aku ini..!!???

Anonymous said...

Jangan tanya orang lain
tanya diri sendiri
sebenarnya apa yang awak nak sebenarnya..

Awak sedia dinasihati-itu memang bagus
tapi pada masa yang sama awak terus biarkan awak 'hilang'

~cikmuslimah~

shah said...

cakap mmng sgt mudah..!!

aku xtau nak kt apa lg ke cikmuslimah..

aku tringin cikmuslimah brada di tmpat aku.. br cikmuslimah akn mmahami spenuhnya keadaan aku..

Anonymous said...

assalamualaikum, sekiranya anda gay tidak perlu dibagi tahu pada sesiapa. selama 26 tahun aku menanggung derita ini. aku mungkin memang seorang gay tapi aku berusaha menghindari. aku sendiri tak tahu bagaimana perasaan ini berada dalam diri ini. cara terbaik aku menghindari dengan onani membuat aku melupakan perasaan ini. aku sering kali menyesal setiap kali melayar laman gay. dan aku sentiasa keseorangan dlm menghadapi perasaan ini. hairulzack@yahoo.com